Archiv článků

Evangelium podle Matouše

10.02.2015 16:02

 

Evangelium podle Matouše je logicky umístěn v sekci Biblické příběhy. Jde o dílo, jehož scénářem je přímo Bible. Tedy herci a vypraveč čtou evangelium Matouše slovo po slovu, verš po verši a logicky podle toho i hrají. Režisér si tedy mohl vyhrát jen s obrazem a zvukem, ale jen v rámci Matouše. Jak moc je to povedené můžeš posoudit sám/a...

 

 

Hromada odkazů

09.02.2015 08:41

 

Protože jsem narazil na uživatele s databází filmů online, na stránku STAHUJ přibyla hromada nových odkazů - především pak ke všem filmům v sekci historické.

 

 

The good lie

01.01.2015 02:10

 

Hned první den nového roku přidávám další krásný film o ztracených dětech Súdánu nazvaný THE GOOD LIE. Protože je na motivy skutečných událostí, skutečných lidí, je zařazen do sekce ŽIVOTOPISNÉ. Tento film vykresluje cestu dětí, jimž válka vzala rodiče, ze Súdánské vesničky do utečeneckého tábora v Keni a po letech do USA...

 

 

Všechny moje děti

08.12.2014 05:42

 

Dokument z reálného života, jak nejen slovem, ale i skutkem lze pomoci. A skrze pomoc projevená láska pak mění životy nejen materiálně, ale také duševně. Jen o tomto je celý dokument VŠECHNY MOJE DĚTI.

 

 

Nebe existuje - už na DVD!

13.11.2014 16:33

 

 

Snímek natočený r. 2014 (zařazen v sekci ŽIVOTOPISNÉ) nepochopitelně rychle expanduje do světa. Už krátce poté, co se u nás objevil v originální angličtině byl nadabován do češtiny (odkazy ke shlédnutí a stáhnutí ZDE) a hned vyšel i na DVD. Motivujte proto prosím vydavatelské společnosti k vydávání dalších křesťanských filmů tím, že si koupíte originál, čímž zvýšíte odbyt / poptávku!

 

 

HLEDÁM VÝPOMOC

13.11.2014 14:08

 

Hledám výpomoc pro kontrolu odkazů!

(cca 6 lidí)

Konkrétně pro:

Vyhledávání vyšlých DVD na trhu pro sekci DVD legal TIP  (1-2 lidé)

Kontrola funkčnosti a vyhledávání aktuálních odkazů pro sekci STAHUJ  (rozdělí se pro cca 4 lidi)

 

Pro práci je nutné:

mít přístup na PC a internet

umět odeslat email (opravdu nic víc - zveřejňovat budu sám)

mít volnou cca hodinku alespoň jednou do měsíce

 

Odměna za práci:

radost a spokojenost uživatelů stránek. (Sám mám ze stránek také pouze toliko ☺)

 

Práce je jednoduchá, jen časově náročnější

 

Další informace, přidělení sekce, TIPy pro vyhledávání atd. už osobně emailem.

Prosím ozvi se přes formulář ZDE

 

 

Nick Vujicic

02.11.2014 00:12

 

Nicka už zajisté všichni známe. Je to chlapík, který se narodil bez rukou a nohou. Navzdory svému "hendikepu" je právě on tím, kdo motivuje ostatní lidi. Už mu vyšla třeba motivační kniha a několik DVD. Něco z toho lze zakoupit i u nás, např v e-shopu GIMEL.cz

Dokud se s oněmi DVD sám nesetkám, nebudou na stránkách samostatně, nýbrž jen v poznámkách u filmu BUTTERFLY CIRCUS, ve kterém si NICK zahrál.

 

 

OMLUVA

01.10.2014 06:13

 

V poslední době se dějí takové věci... které mi znemožňují spravovat tyto stránky. Nelámu si s tím hlavu - nechávám to na Bohu. Ale Tebe prosím, abys prominul/a, že někdy nereaguji dostatečně svižně. Opravdu bych rád, ale jisté technické potíže mi někdy znemožnují přístup na delší dobu.

 

Děkuji za pochopení - ADMIN

God´s not dead

01.10.2014 01:10

 

Na stránky přidán čerstvý letošní film GOD´S NOT DEAD do sekce S POSELSTVÍM. Pojednává o odvážném studentovi, který se rozhodne obhájit existenci Boha před celou třídou svých spolustudentů v hodinách filosofie.

 

NOVÁ KATEGORIE

19.08.2014 23:35

 

Dovolil jsem si přidat novou kategorii DALŠÍ TIPY, kde budu opravdu jen občas přidávat odkazy na jiný než videomateriál.

Tzn opravdu hodnotné kázání, kniha s hlubokým poznáním apod. Rozhodně nemám v úmyslu přidávat vše, co se mi jen trochu zalíbí.

 

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>